A Menyecskeház panzió Kisvárdától 7 km-re, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye határán, a II. Rákóczi Ferenc Tisza-hídtól 1 km-re, Tiszakanyár településen található, mely mind Kisvárda, mind Sárospatak, mind Nyíregyháza irányából jó minőségű, aszfaltozott úton egész évben, bármilyen időjárás esetén könnyen megközelíthető. 

A gyermekes családoknak is ideális panziónkban 7 db fürdőszobás - a mai kor igényeinek megfelelően berendezett - kétágyas, pót ágyazható szobával várjuk kedves vendégeinket, melyből 6 szoba emeleti, egy szoba pedig földszinti elhelyezésű és az akadálymentesített is.

A földszinten étkező-társalgó helyiség, az udvaron kemencés nyitott szín, a pinceszinten pedig egy boros pince gondoskodik a vendégeink igény szerinti ellátásáról. 

A szobáinkhoz igény szerinti reggeli is választható, melyet a konyhánk biztosít. Igény esetén családi vagy céges rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk, akár házhoz szállítással. A szabadidős tevékenységek számára óriási udvar áll rendelkezésre tűzrakó-hellyel, sport és rekreációs célú kerti építménnyel, a gyermekeket pedig külön játszótérrel várjuk. A legkisebbek számára etetőszéket, babaágyat, babafürdető kádat biztosítunk. A borkedvelőket borospince, a feltöltődni vágyókat pedig szauna, nyáron pedig sós vizű, kültéri medence is várja. 

Az udvaron zárt, biztonságos parkolási lehetőség van, így fogadunk motoros, kerékpáros társaságokat is Elektromos személygépjárművekhez a töltési lehetőség is biztosított. 

A panziónk nemdohányzó! Kisállatok a szobákban nem szállásolhatóak el!